velkommen som censor

på Randers Statsskole

 

Kære censor

Vi byder dig hermed velkommen som censor på Randers Statsskole i forbindelse med SRP-eksamen, juni 2020.

Randers Statsskoles 3-årige progressionsplan for studieretningsprojektet med ”de tilhørende flerfagligeforløb” kan i øvrigt ses her

Lærernes kontaktoplysninger finder du her.

Covid-19
Som følge af Covid 19-situationen er det nødvendigt, at eksaminator og censor er opmærksomme på at afspritte bordet mellem hver SRP-eksaminand og når censor eller lærer skifter plads eller lokale. De nødvendige ingredienser forefindes i lokalet.

Frokost
Der er bestilt frokost til alle censorer og eksaminatorer, med mindre eksaminationen slutter om formiddagen.

Parkering
Randers Statsskole ligger i den nordlige del af Randers C, og du kan nemt komme til skolen via motorvejsafkørsel 39/Randers N eller motorvejsafkørsel 40/Randers. 

Randers Statsskoles adresse er Rådmands Boulevard 20, 8900 Randers C.
Skolens hovedindgang vender dog mod Nyvangsvej, hvor der også er nogle få parkeringspladser. Der findes flere parkeringspladser, hvis man herfra svinger til højre ad Nordvestvej. Endelig er der adgang til yderligere parkeringspladser i skolens Nordgård.

TIP: Du kan med fordel kode din gps med adressen Nordvestvej, 8920 Randers NV, så kommer du direkte til skolens skråparkeringspladser. 

Fra hovedindgangen i Vestporten skal du gå til højre for at finde administrationen. Her skal du have udleveret en karakterliste. Går du til venstre i Vestporten finder du lærerværelset, hvor du vil blive mødt af en lærer.
Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte skolens kontor på tlf. 86410844, hvis du har yderligere spørgsmål. 

 

Højt til loftet