scienceklubben

Talentudvikling af elever med stor interesse for fysik og teknologi

Er du interesseret i fysik og teknologi, så har vi et tilbud til dig, som både har evner og vilje til at arbejde i dybden med emner inden for fysik.

Der forudsættes et solidt fagligt standpunkt og et stort engagement. Til gengæld tilbyder vi spændende faglige aktiviteter samt sociale fællesoplevelser på tværs af klasserne.

I skoleåret 2020/2021 vil vi arbejde på at bygge en minisatellit – en såkaldt CanSat.

I december vil I komme til at stifte bekendtskab med 3D print, Lasercut og kodning af en arduino.

Program for december 2020

Onsdag den 9/12 kl. 15.15-16.30: 3D print/Lasercut

Onsdag den 16/12 kl. 15.15-16.30: Kodning af en Arduino

Efter jul starter vi med at bygge satellitten, og der vil her være mulighed for at deltage i den nationale CanSat konkurrence. Man kan læse mere om konkurrencen og CanSat her https://esero.dk/cansat

Tilmelding til Thomas Tyrre Pedersen i Lectio.