sprogrejser 2017

1.g på sprogrejse i maj

Skolens 1.g-klasser har været på sprogrejse i maj 2017. Turene er gået til Hamborg, Freiburg, Malaga og Nice.

Vi bringer her en lille rejsebeskrivelse, som vi har fået af Andreas og Victoria fra 1.a samt et lille galleri af billeder, som vores elever og lærere har sendt hjem.

Andreas og Victoria fra 1.a skriver:

”Så er vi vendt hjem fra en formidabel sprogrejse til Malaga. Vi har, om så at sige, fået ”en på opleveren”. Det er da utroligt, at man med en tur på kun 10 timer, kan møde en så forskellig kultur over hverdag. Hver dag var der informativ, interessant og lærerig sprogskole, hvor vi blev undervist af lokale. Efter dette kom der altid en unik måde at opleve byen Malaga på. Vi har blandt andet besøgt byens Plaza de la Merced, hvor der var de smukkeste, violetbladede træer. Vi har besteget det smukke og antikke Gibralfaro, lavet kreative opgaver i de smalle, spanske gader, fået Flamenco-undervisning af en livlig, spansk kvinde. Vi har smagt lækker, hjemmelavet Paella på sprogskolen, og vi har besøgt og fået mange ekstatiske smags- og lugt-indtryk af markedspladsen Atarazanas. Selvom skemaet var tætpakket havde vi rigelig tid til at udforske den umættelige by ved Middelhavet. Vi har spist, spiddede sardiner stegt over åben ild, besøgt stranden utallige gange, faret vild, og så har vi hygget med værtsfamilien de sene aftener med en god kop kaffe. Turen har alt i alt budt på mange gode oplevelse og nye sammenhold.”

Fotos: Malaga

Fotos: Freiburg