ord fra rektor

Eksamenstid

Så har vores 3.g-elever haft sidste skoledag og eksamensperioden er skudt i gang. Eksamenstiden er altid en spændende og travl tid for både elever og lærere. Frem mod dimissionen arbejder alle hårdt på at få så gode resultater som muligt. Vores 1.g-årgang arbejder ikke på eksamen, men på at blive bedre til enten spansk, tysk eller fransk. De er nemlig på sprogrejse her i maj og nyder det gode vejr lidt længere sydpå samtidig med, at de går i sprogskole om formiddagen.

Onsdag den 21. juni holder vi, traditionen tro, studenterfest for 3.g, og fredag den 23. juni er der translokation, dimission og uddeling af eksamensbeviser. Jeg glæder mig allerede til at fejre endnu en årgang studenter fra Statsskolen. Indtil da ønskes en rigtig god arbejdslyst.

Lone Andersen