ord fra rektor

Efterår på RS

Bladene på træerne er begyndt at skifte farve, og efteråret har meldt sin ankomst. Efteråret på Randers Statsskole er blandt andet lig med studieture for 3.g, AT-forløb for 2.g og studieretningsintro for 1.g.

Perioden frem mod jul byder desuden på helt specielle oplevelser, så som en koncert i vores festsal den 22. november med DR Big Band, der hedder "Stemmer fra Vestindien". Koncerten holdes på Randers Statsskole i anledning af 100 året for salget af de dansk vestindiske øer. Det viser sig nemlig, at opførelsen af denne smukke Hack Kampmann bygning delvist blev finansieret af statens indtægter i forbindelse med salget af øerne i 1917.

I november opsættes desuden vores årlige skolemusical, som i år bliver Shakespeare's "En skærsommernats drøm". Vi glæder os allerede til at se resultatet af de mange timers øvning, hvor eleverne typisk bruger al deres fritid i perioden op til premieren.

Vi glæder os i det hele taget over alle de aktiviteter skolen byder på for både elever og ansatte i det daglige, hvor elevernes læring og uddannelse jo hele tiden er omdrejningspunktet.

Lone Andersen