forfatterværksted

Forfatter Sara Linderoth Bouchet på besøg

Workshop med forfatteren bag den psykologiske thriller Savas Vidner

Tirsdag d. 19. marts er der lagt op til en spændende eftermiddag, når forfatteren Sara Linderoth Bouchet besøger Randers Statsskole for at dele sine forfattererfaringer med skrivelystne deltagere fra Forfatterværkstedet.  På workshoppen giver Sara feedback og gode råd til deltagernes tekster og fortæller om, hvordan hendes egne bøger er blevet til på tværs af genrer med psykologien som den røde tråd.

Kontakt Astrid på aw@rs-gym.dk eller din dansklærer, hvis du er interesseret og/eller vil høre mere om workshoppen.

Sara Linderoth Bouchets blå bog

Født i Randers 1980

-          Gik i skole på Kristrup Skole og Sct. Michaels Skole

-          Student fra Paderup Gymnasium

-          Master i kulturstudier fra St. Andrews University, Skotland

-          Tillægsuddannelse i faglig formidling fra Journalisthøjskolen i Aarhus

-          Tidligere museumsleder på Johannes V. Jensen Museet, Farsø

-          Bor med mand og to børn i Stevnstrup

-          Har vundet romankonkurrence, udskrevet af Dansk Forfatterforening, Dansk    Flygtningehjælp og Tiderne Skifter for romanen Hjem (2016)

-          Savas Vidner (2018) er Sara Bouchets anden roman og en psykologisk thriller    om kærlighed og dæmoner. Romanen udkom på Forlaget Lindhardt og Ringhof.

Sara Linderoth Bouchet, fotograf Les Kaner