talentfulde unge

ATU diplomforløb

Tirsdag den 23/2 2021 modtog fire af Randers Statsskoles dygtige ATU-elever deres diplom som et bevis på, at de har gennemført Diplomforløbet på Akademiet for Talentfulde Unge. Det faglige fokus på ATU retter sig mod den akademiske analyse og videnskabelse, men afgrænser sig ikke til de akademiske videnskabelige uddannelser. Undervisningen tilrettelægges i samarbejde med Aarhus Universitet, VIA University College, Danmarks Medie-og Journalisthøjskole og en lang række videnbaserede virksomheder. Årets diplomoverrækkelse måtte - som så meget andet i denne tid - desværre foregå som en online event, men det endte med at blive en festlig begivenhed, og ATU’erne havde forinden modtaget en pose med forplejning, som de kunne nyde derhjemme under fejringen med de nærmeste.

Vi håber og tror, at I får stor glæde af jeres Diplomforløb på ATU i jeres fortsatte uddannelse på Randers Statsskole, og jeres efterfølgende videregående uddannelse.

Et stort tillykke til jer alle fire; Gorm Zinck Kragh (3c), Oskar Christiani Huus (3c), Anders Engel Hansen (3u), Markus Holmgaard Pedersen (3z).