studietur 2016

3.g´erne sender hilsner hjem

Alle skolens 3.g-klasser er på studietur i uge 39. Rejserne går i år til London, Dublin, Malta, Bruxelles, Firenze, Berlin og Island.

Herunder: 3u besøgte Grand Place og tog imod byens kulinariske tilbud, som blandt andet var Michelin pommes frites og belgiske vafler.

Herunder: 3u besøgte Europaparlamentet i Bruxelles.

Herunder: 3z på Island. En af eleverne fangede det mest fantastiske nordlys. Billedet blev taget uden for elevernes hostel.

Herunder: Flere smukke nordlys-billeder, som trods billedkvaliteten flot gengiver det helt specielle lys på himlen.

Herunder: 3z besøgte Icelandic New Energy  for at høre om, hvordan man vil omdanne Island til brintsamfund.

Herunder: 3a i London.

Herunder: Statsskolens logo fundet i London? De to medrejsende lærere, Tomas Bang og Ulrik Skriver, der fulgtes med 3b, skulle efter sigende være brudt ud i Skolesangen af respekt for vores gamle skole herhjemme.

Herunder: 3c-piger i blæsevejr ved Wicklow Mountains

Herunder: 3c samlet i Belfast

Herunder: 3c udfoldede sig ved The Peace Wall.

Herunder: 3e ved Tarxien-templerne

Herunder: 3e sagde godmorgen fra M´dina.

Herunder: 3w på mountainbiketur på Malta

Herunder:

3w på besøg på EU´s asylkontor på Malta

Herunder: 3w på snorklingtur til Blue Hole på Malta

Herunder: 3x på toppen i Firenze

Herunder: 3x i Pisa

Herunder: 3x havde godt overblik i Firenze

Herunder: 3x i Vinci. Vinci er byen, hvor den berømte maler, billedhugger, arkitekt mv., Leonardo di ser Piero da Vinci, blev født i 1452.

Herunder: På italiensk vandretur med rygsække, skuldretasker og vandrestok. Eller som en af de medfølgende lærere sagde: "3x på knoklearbejde".

- og her endelig i en tiltrængt og velfortjent pause.