team danmark-studieretninger

Randers Statsskole er officiel Team Danmark uddannelsespartner

Randers Talent og Elite og Team Danmark

Randers Statsskole er officiel Team Danmark uddannelsespartner. Vi har to linjer til dig, der ønsker mulighed for morgentræning tirsdag og torsdag morgen - Statslinjen*) og Sportslinjen*). Se under Hvordan? Disse linjer kan selvfølgelig vælges af alle elever - også ikke-sportsudøvere! Se mere om studieretninger og linjer ved at klikke her. 

Team Danmark - student på tre eller fire år?

Er du Team Danmark godkendt sportsudøver, har du mulighed for at forlænge uddannelsen med ét år, så du har færre undervisningstimer i hverdagen og dermed mere tid til sport. Men du kan naturligvis også vælge at tage uddannelsen på tre år. Vil du være Team Danmark elev, skal du have en Team Danmark godkendelse fra dit specialforbund. Du har så mulighed for at få supplerende undervisning som erstatning for de timer, du går glip af, når du deltager i træningssamlinger, turneringer og konkurrencer arrangeret af dit forbund, ligesom du indgår i et fællesskab med andre elitesportsudøvere. Har du behov for morgentræning, skal du vælge én af de to Team Danmark-linjer. Ønsker du at forlænge uddannelsen til fire år, kan der som regel skrues et skema sammen, uanset studieretning. 

Hvordan?

*) Vælger du Statslinjen med Samfundsfag A og Engelsk A eller Sportslinjen med studieretningerne Samfundsfag A, Engelsk A (med Idræt B) eller Biologi A, Kemi B (med Idræt B) og tilkendegiver (via et skema, som du kan få hos Randers Talent og Elite), at du er interesseret i morgentræning, sætter vi dig fra grundforløbets start på et hold med et skema, der giver plads til morgentræning. 

Kontakt

Hvis du vil vide mere, eller påtænker at blive Team Danmark elev på Randers Statsskole, kan du kontakte lektor Per Morten Ærthøj Holm på pm@randersstatsskole.dk eller lektor Annette Dam Hyldal på ah@randersstatsskole.dk. Per Morten Ærthøj Holm og Annette Dam Hyldal er Team Danmark koordinatorer på Randers Statsskole. 

Du kan hente vores Team Danmark-folder på dette link.

Her i linket kan du se Team Danmarks hjemmeside om emnet

A
nsøgningsskema til sportslig ungdomsuddannelse finder du i dette link.

Højt til loftet