studieretningsguide

Ansøgningsfrist til STX 1. marts 2019

Ønsker du at søge ind på den 3-årige ungdomsuddannelse på Randers Statsskole, skal du have ansøgt om optagelse senest 1. marts 2019 via www.optagelse.dk.

Prøv vores online studieretningsguide for Randers Statsskole

I studieretningsguiden for Randers Statsskole kan du finde frem til en færdig studieretning. Du kan se, hvilke fag og niveau du ender med at få, og er der fag du rigtigt gerne vil have, så start med at tilføje dem. Du kan altid fjerne faget igen ved at trykke på det røde kryds. Du kan altid prøve igen. I guiden laver du teoretisk mulige studieretninger. Ikke alle valg kan lade sig gøre i praksis. Der kan for eksempel være for få, der har valgt faget, til at det oprettes og to fag kan ligge samtidigt i skemaet, så du kun kan få det ene fag. Dette er forhold, der først fastlægges af skolen efter sidste ansøgningsfrist, så det tages der ikke højde for i guiden. Skolen vil selvfølgelig gøre alt, hvad den kan, for at opfylde dine ønsker.  Vi glæder os til at modtage din ansøgning.  Klik på billedet herunder og prøv studieretningsguiden..