Åbent hus 2018

Orienteringsmøde for kommende elever og deres forældre

Onsdag den 17. januar 2018 kl. 19.00 inviterer vi alle kommende elever, forældre og alle andre interesserede til åbent hus og orienteringsaften på Randers Statsskole.

Kl. 19.00
Arrangementet begynder i skolens hal, hvor vi i ord, billeder og musik vil
fortælle om det almene gymnasium og om skolehverdagen på Randers Statsskole.
Skolens elever viser scener fra årets musical En skærsommernatsdrøm og der er mulighed for at se hal og klatrevæg i funktion.
Kl. 19.45-21.00
Efter velkomsten og informationen i hallen fortsætter programmet på skolen, hvor I kan møde elever og lærere. På gangene er der musik og drama, og I kan kigge ind i lokalerne og møde gymnasiets fag og studieretninger, overvære undervisning - og selv være med.
Det er også en rigtig god idé at besøge festsalen på 1. sal - både fordi den i sig selv er noget særligt, men også fordi I her kan få svar på spørgsmål om hverdagen i gymnasiet, grundforløb, studieretninger og valgfag af elever, studievejledere og ledelse. Her har vi også indrettet et café-hjørne.
Hele aftenen er der elever, der kan hjælpe jer med at finde vej på skolen - kig efter elever i t-shirts med kongekrone.
Vi glæder os meget til at tage imod jer til en forhåbentlig informativ aften og give jer et indblik i den skoleform og den skole, vi holder så meget af.
Lone Andersen