Ungdomskort

Transport med fordele

Som elev på Randers Statsskole, kan du købe et ungdomskort, som giver dig ubegrænset rejse mellem din bopæl og skolen.

Er du allerede i gang med din uddannelse på Randers Statsskole, kan du gå direkte til bestilling i trafikselskabernes bestillingssystem via ungdomskort.dk – ”Gå til bestilling/betaling i Mit Ungdomskort” (trin 2). Se i øvrigt betingelser her.

Ud over at kunne rejse ubegrænset mellem din bopæl og dit uddannelsessted, er der følgende fordele med et Ungdomskort:

• Du kan rejse ubegrænset i hele det takstområde/zonegruppe du bor i.
  • Du kan rejse i andre takstområder/zonegrupper til børnetakst, der hos de fleste trafikselskaber er cirka halv pris af en voksenbillet.
  • Rejs på tværs af takstområder/zonegrupper med bus til børnetakst, der hos de fleste trafikselskaber er cirka halv pris af en voksenbillet.
  • Du kan rejse på tværs af takstområder/zonegrupper med tog og få rabat på togbilletter i hele landet (hos DSB og Arriva).
  • Du kan få rabat på rejser på tværs af landet med fjernbusserne.

Den aktuelle pris på ungdomskort pr. 16/5 2017 er:

Pris: 12,01 kr. pr. gyldighedsdag. Priseksempel: 30 dage (30 * 12,01) = 360,30 kr

På dette interaktive kort kan du blandt andet indtaste din bopælsadresse og se det takstområde/zonegruppe, hvor Ungdomskortet giver dig ret til ubegrænset rejse.

Kontakt dit trafikselskab, hvis du har spørgsmål til takstområder/zonegrupper.