TEAM DANMARK

Talentudvikling og morgentræning

På Randers Statsskole udbyder vi tre studieretninger, der tilgodeser elever, der er tilknyttet Team Danmark eller Randers Talent & Elite. Men studieretningerne kan vælges af alle elever!

TEAM DANMARK - STUDENT PÅ TRE ELLER FIRE ÅR?

Formålet med Team Danmark-ordningen er at give dig, der dyrker idræt på et højt og tidskrævende niveau, mulighed for at kombinere med en gymnasial uddannelse. Som Team Danmark-elev har du mulighed for at forlænge uddannelsen med ét år, så du har færre undervisningstimer i hverdagen og dermed mere tid til sport. Du har mulighed for at få supplerende undervisning som erstatning for de timer, du går glip af, når du deltager i turneringer og konkurrencer, og når der er træningssamlinger i dit forbund. Men du kan naturligvis også vælge at tage uddannelsen på tre år. 

Hvis du skal begynde på skolen som Team Danmark-elev, skal du have en Team Danmark-godkendelse fra dit specialforbund.

TEAM DANMARK - TO STUDIERETNINGER MED MULIGHED FOR MORGENTRÆNING

Du kan blive Team Danmark-elev på alle vores studieretninger. Men hvis du skal have tid i skemaet til morgentræning to gange om ugen, anbefaler vi, at du vælger én af vores Team Danmark-studieretninger. Her kommer du også til at gå i klasse med andre elitesportsudøvere.

På Randers Statsskole udbyder vi to Team-Danmark studieretninger - en matematisk og en samfundsvidenskabelig studieretning. Fælles for de to studieretninger er, at der er plads til morgentræning to gange om ugen. Det betyder, at du først møder klokken 10.25 tirsdag og torsdag. 

TEAM DANMARK STUDIERETNINGER MED MORGENTRÆNING TIRSDAG OG TORSDAG

Samfundsfag B - Engelsk A - Matematik B

Matematik A - Biologi A - Kemi C

IDRÆTSSTUDIERETNING MED MORGENTRÆNING TORSDAG

Samfundsfag A - Matematik B - Idræt B

KONTAKT

Påtænker du at blive Team Danmark-elev på Randers Statsskole, skal du kontakte uddannelsesleder Ulla Frederiksen, som der Team Danmark-koordinator. 

 

Højt til loftet