Matematik A - Biologi A - Kemi C

Randers Statsskole er Team Danmark uddannelsespartner

Og denne studieretning giver mulighed for morgentræning tirsdag og torsdag

Randers Statsskole ønsker at støtte de elever, som dyrker idræt på et højt og tidskrævende niveau. Derfor har vi oprettet to Team Danmark-studieretninger, hvor du har fri til træning tirsdag og torsdag morgen. Hvis du skal begynde på skolen som Team Danmark-elev, skal du have en Team Danmark-godkendelse fra dit specialforbund. Som Team Danmark-elev kan du vælge at forlænge uddannelsen med ét år, så du har færre undervisningstimer i hverdagen og dermed mere tid til sport. Men du kan aturligvis også vælge at tage uddannelsen på 3 år som normalt. Som Team Danmark-elev får du mulighed for erstatningsundervisning for de timer, du går glip af, når du deltager i turneringer og konkurrencer, og når der er træningssamlinger i dit forbund, og du kommer til at gå i klasse med andre elitesportsudøvere.

Studieretningen med matematik A, biologi A og kemi C kan vælges af alle  - uanset om du dyrker elitesport eller ej.

Klik her for at se hvilke videregående uddannelser studieretningen giver adgang til på Adgangskortet på UG.dk