Frivillig idræt

Hver mandag og onsdag fra kl. 15.10 er hallen og styrketræningslokalet åben for elever, der har lyst til træning og sport og sjov. Der er idrætslærere til stede, som sætter i gang og er med.

Der er tradition for, at elever på skolen ofte deltager i turneringer ud af huset inden for diverse sportsgrene - håndbold, australsk fodbold, futsal, volley og dans. Deltagelsen koordineres af skolens idrætslærere, der også står for udtagelsen.

Internt for skolens elever er der tradition for, at klasserne først i det nye skoleår dyster mod hinanden i fodbold. Turneringen arrangeres af vinderne fra året før, og turneringen afsluttes med finale i en fællestime fredagen før efterårsferien, som regel efterfulgt af fælles skolefest om aftenen.

I vinterhalvåret er der ligeledes tradition for en intern volleyballturnering, som afvikles efter de samme principper.