Frivillig billedkunst

I frivillig billedkunst kan du få afløb for dine kreative energier. Vi åbner billedkunstlokalet for alle interesserede en eftermiddag om ugen, hvor alle elever er velkomne, uanset om de har billedkunst som valgfag eller ej.

Vi er to billedkunstlærere på skolen, som skiftes til at være til stede til at hjælpe. Du kan arbejde med dine egne projekter, eller du kan spørge for at få råd eller inspiration. Alle de materialer der normalt bruges i billedkunstundervisningen står til rådighed, men hvis du har specielle ønsker, skal du selv betale for materialerne.

Skolen kræver, at der er mindst 10 elever tilmeldt for at frivillig billedkunst oprettes, så hvis du har en kunstner i maven, så sørg for, at dine venner også kender til tilbuddet.

Vel mødt til frivillig billedkunst.